2 Belangrijkste Voorwaarden Om Iets Te Bereiken

2 Belangrijkste voorwaarden om iets te bereiken.
Ken jij ze?

2 Belangrijkste voorwaarden om iets te bereiken

Ondanks alle artikels, alle informatie, alle goede wil van de wereld, slagen we er toch dikwijls niet in om dat te bereiken wat we willen bereiken.

Hoeveel maal ben je al opnieuw begonnen? Hoeveel maal heb je al nieuwe plannen gemaakt? En hoeveel maal is er niets van in huis gekomen? Demotiverend niet?

Ben je echt zo lui? Ben je echt niet in staat om iets vol te houden? Ben je echt zo een slapjanus die “geen karakter” heeft? Neen, natuurlijk niet. Laat je niet beïnvloeden door die negatieve opmerkingen van anderen en van jezelf. Misschien heb je gewoon nog niet de juiste formule gevonden.

Uiteraard is het belangrijk om een doel te hebben, om een duidelijk beeld te hebben van wat je wil bereiken, of wie je wil zijn. Maar dat alleen is niet genoeg. Je moet handvaten hebben die je helpen om door die moeilijke momenten te geraken wanneer je moe bent, geen tijd hebt, geen zin hebt. Het even niet ziet zitten om weer een inspanning te leveren “en je het morgen wel zal doen”.

Wel ik geef je vandaag 2 eenvoudige tips mee die iedereen kan toepassen.

Voorwaarde 1

Je moet er zijn. Heb je les dan moet je aanwezig zijn.  Wil je trainen? Dan moet je er zijn. Heb je gepland van om 10u te oefenen dan moet je er om 10u zijn. 

De meeste mensen zijn er niet, doe vandaag wat anderen niet doen en je kan morgen wat anderen niet kunnen, maar dan moet je er wel zijn. Of het nu op een gewone les of opleiding is of op een geplande online cursus.

Vandaag zijn er veel online mogelijkheden maar ook dan moet je opdagen. Ik geef veel online lessen en veel studenten zijn aanwezig maar er zijn er altijd meer die er niet zijn.

De allereerste voorwaarde om iets te bereiken is opdagen, er zijn. Eender wat je wil doen of bereiken je moet er zijn.

Dus zorg dat je er bent! En je hebt al 50% van de weg afgelegd!

Voorwaarde 2

Als je er bent ga je full out, ga je er 100% voor. Wat je ook doet zorg dat je 100% geconcentreerd bent en alles geeft wat je hebt. Geen halve zaken, geen andere zaken aan je hoofd. Je laat je niet afleiden. 

En je geeft je helemaal in wat je doet. Train, oefen aan je maximum, doe wat je kan doen, push jezelf. Probeer in alles wat je doet het beste van jezelf naar boven te halen, probeer die perfectie te bereiken in wat je doet. En je zal bereiken wat je wil, eender wat.

Dus zorg dat je 100% full out gaat! En dan heb je weer 50% afgelegd!

Meer heb je echt niet nodig. Wat je ook doet in je leven als je iets wil bereiken helpen deze 2 voorwaarden om dat ook echt te doen.

De meeste mensen zijn niet aanwezig waar ze het wel moeten zijn en als ze er wel zijn gaan ze niet voluit. Jammer genoeg zijn zij ook nooit tevreden over het leven dat ze geleid hebben. 

Start vandaag nog, niet morgen met dat te bereiken wat je wil bereiken. Ben jij zoals zovele anderen of ben jij diegene die het anders doet, die er helemaal voor gaat? 

 

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *