Mijn Account


Onze Populairste Cursussen

5 Lessen

iVitsi Fit & Gezond

Een lessenreeks met basis Qi Gong oefeningen, ademhalingsoefeningen en oefeningen om het lichaam de nodige soepelheid terug te geven. Aangevuld met voedingsadvies voor een gezond en lang leven.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

Schouderstretches

Flexibele en sterke armen en schouders zijn heel belangrijk voor een fit en gezond lichaam. Het zal je helpen om spanning te weg te werken en de armen en schouders te ontspannen. Deze cursus kan je makkelijk thuis uitvoeren, je hebt weinig plaats nodig, al wat je nodig hebt is een muur om tegen te oefenen en je bent klaar om deze cursus te volgen. Voor wie is deze cursus: Deze cursus is voor iedereen, ongeacht mogelijkheden en niveau van fitheid. Voor beginners is dit ideaal om een goede basis flexibiliteit te ontwikkelen en voor meer gevorderden zal deze cursus helpen om je niveau verder te verbeteren.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

Heupflexoren

Oefeningen om de heupen flexibeler en meer open te maken. Sterke, losse heupen zijn superbelangrijk, zeker op oudere leeftijd om stabiel te blijven bewegen. Vele ouderen vallen omdat de heupen niet sterk meer zijn.

0% Voltooid
0/0 Steps
3 Lessen

Ba Duan Jin

Ba Duan Jin is veilig en makkelijk aan te leren. Deze Ba Duan Jin (er zijn vele variaties) is de basisversie zoals we weten dat ze initieel werd ontwikkeld. In Chinese medische boeken zeggen ze : als je pijn voelt beweeg hem dan weg. Als je pijn voelt stagneert de energie en de zenuwen overreageren, door te bewegen wordt de circulatie weer normaal en verdwijnt de pijn. Elke Qi Gong beweging volgt het natuurlijke menselijk instinct waardoor het evenwichtig en natuurlijk aanvoelt.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

Daily Qi Gong

Makkelijke oefeningen om te starten met Qi Gong! Start je dag met 5 minuten Qi Gong, elke dag. Creëer een gewoonte, het is maar 5 minuten, iedereen kan dat en heeft daar de tijd voor. Download de muziek en/of de video van routine 1 en volg enkel je concentratie op je ademhaling en beweging.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

4-Seizoenen Qi Gong – Herfst

In de 4 seizoenen Qi Gong werken we specifiek in een seizoen aan die organen die extra aandacht nodig hebben in dat bepaald seizoen. Voor de herfst zijn dit de longen. Voor alle seizoenen werken we met 3 basisoefeningen en daarbij komen dan specifieke oefeningen voor dit seizoen.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

Eenvoudige Qi Gong Oefeningen

Eenvoudige oefeningen om te starten met Qi Gong die iedereen kan uitvoeren. Start met deze cursus en werk aan je gezondheid, er is niets belangrijker dan je eigen gezondheid. Indien je de oefeningen wil bekijken dien je in te loggen en in te schrijven voor de cursus. Ben je geen lid en heb je nog geen account dien je eerst te registreren en voor de cursus in te schrijven, deze cursus is gratis!

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

Eenvoudige Ademhalingsoefening

Een eenvoudige ademhalingsoefening die we ook in de cursus iVitsi Fit & Gezond gebruiken. Indien je de oefening wil bekijken dien je in te loggen en in te schrijven voor de cursus. Ben je geen lid en heb je nog geen account dien je eerst te registreren en voor de cursus in te schrijven, deze cursus is gratis!

0% Voltooid
0/0 Steps
2 Lessen

5-minuten Armen & Schouders

Krijg Sexy, Gespierde Armen in Maar Twee Weken! Zoek je naar de makkelijkste en snelste manier om sterke, krachtige, mooie armen te krijgen? Sterke en mooie armen zijn niet alleen om mouwloze kledij te dragen maar helpen ook om de gezondheid van je gewrichten en bovenlichaam te verbeteren. Pas deze oefeningen in in je dagelijkse work out routine al wat je nodig hebt zijn 5 minuten per dag, 14 dagen lang om een groot verschil te voelen. Iedereen heeft 5 minuten.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

4-Seizoenen Qi Gong – Lente

In de 4 seizoenen Qi Gong werken we specifiek in een seizoen aan die organen die extra aandacht nodig hebben in dat bepaald seizoen. Voor de lente is dit de lever. De basis van de oefeningen ligt in variaties van de derde sectie van de Ba Duan Jin. De oefeningen concentreren zich op het openzetten en samenduwen van de lever. De eerste 3 basisoefeningen blijven dezelfde als in de winter.

0% Voltooid
0/0 Steps
5 Lessen

Ba Duan Jin – Fit & Gezond

Ba Duan Jin is veilig en makkelijk aan te leren. Deze Ba Duan Jin (er zijn vele variaties) is een versie die is ontwikkeld om extra aandacht te besteden aan het openzetten van het lichaam, de spieren, de pezen, de gewrichten met de omgekeerde buikademhaling.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

iVitsi Fit & Gezond Online Lessen

De opnames van de online lessen. De kwaliteit is niet geweldig maar zo kan je ze toch volgen als je ze gemist hebt.

0% Voltooid
0/0 Steps
2 Lessen

Hamstring Stretches voor Beginners

4 Hamstring stretches voor beginners. De hamstrings zijn mee van de belangrijkste spieren om je flexibiliteit te vergroten. Met deze oefeningen kom je al een heel eind op weg.

0% Voltooid
0/0 Steps
1 Les

4-Seizoenen Qi Gong – Winter

In de 4 seizoenen Qi Gong werken we specifiek in een seizoen aan die organen die extra aandacht nodig hebben in dat bepaald seizoen. Voor de winter zijn dit de nieren.

0% Voltooid
0/0 Steps
2 Lessen

Ochtendflow – Qi Gong Fitness

Je lichaam wakker maken met enkele eenvoudige oefeningen op basis van Qi Gong bewegingen en ademhalingsoefeningen. Start de dag energiek en met volle levenslust en neem dat gevoel mee in de rest van je dag.

0% Voltooid
0/0 Steps
3 Lessen

Nekstretches

In onze moderne maatschappij hebben veel mensen last van de nek en de schouders. Dikwijls door een slechte houding aan te nemen bij het zitten achter een computer of laptop. Deze stretches zorgen ervoor dat indien regelmatig uitgevoerd de nekpijn vermindert of zelfs verdwijnt en de mobiliteit van de nek terug verbeterd.

0% Voltooid
0/0 Steps
4 Lessen

PSB Fitness

Een 4-weken programma voor Kracht (Power), Uithouding (Stamina) en Lichaam Beheersing (Body Control). Er wordt 6 dagen van de 7 geoefend ca. 20 minuten per dag met 1 rustdag.  Geschikt voor iedereen, het programma heeft 3 verschillende niveau’s: Beginner, Gemiddeld en Gevorderd. Start vandaag met je lichaam te geven wat het verdiend.

0% Voltooid
0/0 Steps

Meer Info

6 Lessen

WCP Online 5-weken cursus

Volg de video opnames, van de lessen die elke week online werden/worden gegeven door Jan Sifu. Lessen van een uur. Een half uur intensieve fitness en een half uur basis Wing Chun Kung Fu. Geschikt voor elk niveau.

0% Voltooid
0/0 Steps
7 Lessen

Fit & Gezond 2.0

0% Voltooid
0/0 Steps
2 Lessen

Qi Gong voor Beginners

0% Voltooid
0/0 Steps
Je krijgt onmiddellijk een mail met de kortingscode!

Abonneer je op onze Nieuwsbrief en ontvang een kortingbon van -25%!