iVitsiFit&Gezond

Cursus: iVitsi Fit & Gezond

Categorie: Gezondheid

Niveau: Voor iedereen

Prijs: € 49,00

Soort Cursus: Videocursus met teksten

Beschrijving: zie hieronder

IVITSI FIT EN GEZOND

 

Een lessenreeks met basis Qi Gong oefeningen, ademhalingsoefeningen en oefeningen om het lichaam de nodige soepelheid terug te geven. Aangevuld met voedingsadvies voor een gezond en lang leven.

Kortom een work out voor lichaam en geest. Er is veel wat we kunnen doen om gezond en lang te leven. In de eerste plaats moeten we tijd maken om aan onze algemene gezondheid te werken.

Daarvoor dienen we allereerst onze ingesteldheid te veranderen, in onze westerse wereld doen we weinig of niets om onze gezondheid te behouden. We doen pas iets als het te laat is. Als we ziek worden, dan pas gaan we naar een dokter die ons volpropt met chemicaliën.

iVitsi Fit & Gezond
iVitsi Fit & Gezond

In de oosterse wereld zijn ze reeds duizenden jaren veel slimmer. In plaats van te wachten proberen we het lichaam en de geest gezond te houden. Daarvoor wordt er aandacht besteed aan 3 elementen:

  1. Ademhaling
  2. Voeding
  3. Beweging

En op deze 3 elementen gaan we tijdens dit 8-weken programma werken. Iedereen op eigen niveau en volgens eigen mogelijkheden.

ADEMHALING

Eenvoudige oefeningen om helemaal tot rust te komen.

VOEDING

Geen dieet, nooit meer diëten maar anders, gezonder eten. Op een andere manier naar eten kijken met veel praktische tips en gerechten.

BEWEGING

Een soepel en gezond lichaam vormt de basis voor een lang, fit en gezond leven. We starten met eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen ongeacht je leeftijd en fysieke conditie. We werken aan de mobiliteit en flexibiliteit van nek, rug, bekken, hamstrings, knieën, enkels.

iVitsi Fit & Gezond
Niet ingeschreven

Cursus Inclusief

  • 5 Lessen
  • 13 Onderwerpen