Skip to content

The Ultimate Life Challenge Transformeer je lichaam, je gezondheid, je leven!

Ontdek de op traditionele en hedendaagse inzichten gebaseerde methodes om je fitheid, gezondheid en levensduur te verbeteren.

The UltimateLifeChallenge (4)
Voelt het ooit alsof je lichaam, je gezondheid en je energieniveaus niet meer zijn wat ze waren?

Je bent in een goede fysieke conditie – maar je moet nu langer en harder trainen dan normaal om je kracht en gewicht te behouden (om je de volgende dag alleen maar stijf, pijnlijk en uitgeput te voelen).

Je bent een drukke werknemer of bedrijfseigenaar – maar nu meer dan ooit heb je moeite om tijd te vinden voor die vermoeiende gymsessies van 1 uur, 3 keer per week die je dwingen om te bezuinigen op familie, vrienden , en persoonlijke tijd.

Je bent in je latere jaren – maar je geniet niet van je vrije tijd zoals je je dat had voorgesteld, omdat je gewoon niet de energie en kracht meer hebt die je ooit had (of erger nog, je merkt dat je minder en minder kan doen en meer en meer moeite moet doen voor alledaagse karweitjes die soms zelfs niet meer lukken).

In welke categorie je ook valt, de kans is groot dat je het hebt toegeschreven aan het. ouder worden en hoe het een onvermijdelijk onderdeel van het leven is.

Maar hoewel het waar is dat ouder worden een natuurlijk onderdeel van het leven is, is hoe we denken over ouder worden niet noodzakelijk juist..

Verlies van spieren en spierweefsel
Verlaagde energieniveau's
Pijnlijke gewrichten
Verminderd uithoudingsvermogen
Broze en breekbare botten
Verkeerde houding
Verdorde huidskleur
TULC-oudeman

Al het bovenstaande en meer, is wat  ons wordt verteld hoe het ‘ouder worden’ er uitziet en aanvoelt. Dat je, ongeacht wie je bent, uiteindelijk in je latere jaren tot zwakte, kwetsbaarheid en ziekte zult worden gedwongen.

Maar wat als dat begrip van ouder worden geen feit was … maar eerder een optie?

En wat als het mogelijk was om voor een andere optie te kiezen? Een die je beloont met een lang, vervullend leven vol jeugdige energie, onwankelbare gezondheid en opmerkelijke fitheid?

Transformeer je lichaam, je gezondheid en je leven met deze challenge!

The Ultimate Life Challenge is een eenvoudig te volgen cursus die wetenschap over lichaamsprestaties combineert met beproefde tradities van de langstlevende culturen ter wereld – en geeft je de ultieme oplossing voor een lang, gezond en bevredigend leven.

In slechts 5 – 20 minuten per dag wordt je lichaam gereconditioneerd met natuurlijke fysiologische veranderingen die je welzijn naar een hoger niveau tillen – van je kracht en je mobiliteit tot je energieniveau en levensduur, en meer.

Maar wat je in deze challenge niet zult vinden, zijn slopende, lange trainingen die je pijnlijk en uitgeput achterlaten.

Waarom? Omdat de wetenschap heeft bewezen dat veel van de slopende trainingen die worden gepromoot, ontstekingen veroorzaken, het cardiovasculaire systeem beschadigen, je gewrichten aantasten en je in feite sneller verouderen!

En dus in plaats van harder te pushen, langer te rennen of meer herhalingen te doen, geniet je van een geoptimaliseerd proces dat zo min mogelijk tijd en moeite kost en je transformeert in vier belangrijke gebieden: Fitness | Gezondheid | Schoonheid | Levensduur

Jan Sifu Lesgever, coach, auteur

Jan Sifu geeft les in Wing Chun Kung Fu, Qi Gong en Fit & Gezond cursussen.

Jarenlang onderzoek naar het hoe en waarom en het volgen van tientallen cursussen bij de grootste experten hebben een schat aan informatie opgeleverd die Jan Sifu heeft verwerkt in Fit & Gezond online cursussen.

Al deze kennis is nu samengebracht in deze allesomvattende The Ultimate Life Challenge.  

Iedereen, ongeacht je leeftijd, of je fitness niveau, kan zijn/haar fitheid, gezondheid en leven transformeren. En dit niet met uren in een fitness zaal door te brengen maar door een eenvoudige online challenge die je stap voor stap begeleidt. 

We nemen je bij de hand elke dag en houden je bij de les. We leren je waarom je iets doet en wat je zeker niet moet doen. We zorgen ervoor dat je ook opgeleid wordt om iets vol te houden en waarom je dat meestal niet doet.

We nemen je 2 maanden, elke dag, op sleeptouw zodat ook jij je leven kan transformeren en je ten volle kan genieten van heel je leven, niet alleen als je jong bent.

Challenge van 2 maanden

Een totaal nieuw perspectief, we nemen je elke dag bij de hand en houden je bij de les. Elke dag opnieuw, 8 weken aan een stuk bereiden we je voor op de rest van je leven. We transformeren samen je lichaam, je gezondheid, je fitheid, je leven.

We starten op maandag 4 januari!